Berget 13 – The Siege of Krasnovo

23 - 27 iunie, Härnösand, Suedia

By on iunie 23, 2015

Berget este un eveniment de referință în rândul iubitorilor de Airsoft din întreaga lume, participanții făcând parte din echipe mari, cu obiective bine stabilite și organizate după modelul structurilor militare, acestea fiind conduse de ofițeri și comandanți. În cadrul acestui eveniment puteți experimenta schimburi de focuri între sute de jucători în același timp, puteți fi ținta unor atacuri aeriene sau chiar a unor convoiuri de blindate, inclusiv tancuri.

Veteranii acestui eveniment cunosc foarte bine amploarea acestui eveniment, deși sunt surprinși de la an la an de noi elemente de recuzită, însă cei care participă pentru prima dată trebuie să cunoască îndeaproape regulamentul și să citească cu atenție toate informațiile existente pe site, fiindcă Berget nu este un joc de duminică în care participanții primesc misiuni la fiecare 10 minute, ci este un joc ce se desfășoară pe distanțe foarte mari, fiind necesar ca jucătorii să aibe rezistență la efort susținut.

Berget 13 va avea loc la un an după conflictele din interiorul Lerando/Guyana și se va desfășura în jurul orașului Krasnovo, în țara Fadjikestan. O lovitură militară de stat, finanțată de o organizație teroristă, necunoscută până acum, a dus țara în haos. Forțele GCT vor fi însărcinate cu o operațiune fulger, într-o încercare rapidă de eliberare a țării, dar și a jurnaliștilor internaționali ce sunt ținuți ostatici.

Acest eveniment se bucură de o prezență internațională, numărul participanților fiind unul uriaș, organizatorii punând la dispoziție toate informațiile necesare călătoriei până în Suedia, la locul evenimentului, făcând recomandări în cel mai mic detaliu.

Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor Airsoft, Berget Events este un brand mondial în această industrie. Dacă la primul eveniment din 2003 au participat 50 de iubitori ai Airsoftului, zece ani mai târziu, numărul acestora s-a ridicat la peste 2000 de participanți.

Härnösand este un orășel situat la aproximativ 430 km de Stockholm, Suedia. Odată ajunși pe aeroportul Arlanda din Stockholm, va trebui să vă îmbarcați în cursa aeriană către Midlanda, dar totodată puteți călători cu autobuzul sau cu trenul, pentru un drum de 6h, respectiv 3h.

Cazarea va fi în corturi militare, puse la dispoziție de către organizatori. Este permisă folosirea corturilor personale, numai dacă acestea sunt militare, de minim 12 persoane, în culorile OD sau camuflaj verde și marcate cu numele „locatarilor” și echipei de care aparțin.

La un an de la capturarea sa, Warlord Rico își așteaptă procesul la Curtea Penală Internațională, însă zvonurile spun că multe din dovezile care l-ar putea încrimina, au dispărut misterios, chiar înainte de proces. Între timp, ochii presei internaționale s-au ațintit… Mai mult aici.

Chiar dacă biletele sunt pune în vânzare cu opt luni înainte de eveniment, acestea se epuizează repede, mai ales că prețul acestora crește odată cu apropierea zilei zero. Organizatorii vă oferă informații în cel mai mic amănunt, aici.

    Leave a Reply

    • (not be published)