Border War 9 – Dogs of War

7 - 9 Aprilie, Ralsko, Cehia

By on ianuarie 15, 2017

Cu o participare din peste 17 țări, Border War este unul din evenimentele de referință din lumea Airsoftului. Jocul va începe vineri, 7 aprilie, la orele 12:01PM și se va încheia duminică, 9 aprilie, la orele 2:00PM. Border War 9 – Dogs of War este un eveniment la care se așteaptă un număr impresionant de iubitori ai acestui sport. Evenimentul este dedicat persoanelor majore, indiferent de experiența de până acum în Airsoft și trebuie reținut faptul că începând cu 1 martie 2017, niciun bilet nu va mai fi pus în vânzare. Lista de prețuri o puteți găsi aici.

Scenariul are în prim plan Republica Democratică Nombeko, o țară din lumea a treia, dar cea mai bogată dintre toți vecinii săi care încearcă din răsputeri să-și formeze propriile guverne. Este un scenariu destul de complex, fiecare participant având rol cheie în îndeplinirea misiunii.Booking.com

Începută în anul 2008, seria de evenimente Border War câștigă patru ani mai târziu, după evenimentul Border War 5 – The Newcomer, premiul de cel mai bun eveniment Airsoft din lume, premiu atribuit de cititorii cunoscutei reviste de profil, Popular Airsoft Magazine.

Situat la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Praga, localitatea Ralsko este locul de întâlnire al miilor de pasionați de Airsoft din întreaga lume. Pentru a fi mai ușor de ajuns, coordonatele GPS sunt 50 31 40.14 S / 14 46 51.57 V.

Participanții se vor caza la cort, în locuri special amenajate de către organizatori, în aceste zone fiind amplasate și toalete și dușuri. O altă zonă este destinată teraselor, atelierelor de reparații sau a altor locuri de socializare.

Forțele militare din Nombeko nu sunt încă pregătite eficient după anii de război civil și ar fi o greșeală ca ele să fie responsabile cu protecția investițiilor străine. Un contingent al Consiliului de Observatori Naționali a fost dislocat cu scopul de a monitoriza situația.

Participanții se pot înregistra pe pagina oficială a evenimentului, cu mențiunea că vor fi acceptate doar persoanele majore. De asemenea, puteți afla mai multe detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului.

    Leave a Reply

    • (not be published)