Border War 7 – Op. Emerging Hope

12 - 14 Iunie, Ralsko, Cehia

By on iunie 12, 2015

Cu o participare din peste 17 țări, Border War este unul din evenimentele de referință din lumea Airsoftului. Jocul va începe vineri, 12 iunie, la orele 22:00 și se va încheia duminică, 14 iunie, la orele prânzului. Fiind o continuare a Border War 7, evniment la care au participat peste 3000 de iubitori ai acestui sport, misiunea Emerging Hope este una la care se așteaptă un număr maxim de 300 de participanți. Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de Airsoft, indiferent de experiență iar prețul biletului este 35Eur și nu include masa.

Ca participant trebuie să vă așteptați să fiți parte dintr-un scenariu complex, fiecare având rolul de a îndeplini misiuni ce pot dura ore întregi, timp în care este posibil să nu se tragă nicio bilă. Suprafața de joc fiind una uriașă, trebuie să fiți predispuși la efort și să aveți o condiție fizică bună.

Începută în anul 2008, seria de evenimente Border War câștigă patru ani mai târziu, după evenimentul Border War 5 – The Newcomer, premiul de cel mai bun eveniment Airsoft din lume, premiu atribuit de cititorii cunoscutei reviste de profil, Popular Airsoft Magazine.

Situat la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Praga, localitatea Ralsko este locul de întâlnire al miilor de pasionați de Airsoft din întreaga lume. Pentru a fi mai ușor de ajuns, coordonatele GPS sunt 50 31 40.14 S / 14 46 51.57 V.

Participanții se vor caza la cort, în locuri special amenajate de către organizatori, în aceste zone fiind amplasate și toalete și dușuri. O altă zonă este destinată teraselor, atelierelor de reparații sau a altor locuri de socializare.

În urma operațiunilor Skylance, insurgenții au capturat mulți luptători ai trupelor Task Force 39 iar Guvernul Minacuan dorește eliberarea acestora, fără a plăti vreo răscumpărare. Miza este însă alta, fragmentele unui satelit prăbușit în Estern Barrambatang… mai mult.

Participanții se pot înregistra pe pagina oficială a evenimentului, cu mențiunea că vor fi acceptate doar persoanele majore, în limita a 300 de locuri. De asemenea, puteți afla mai multe detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului.

    Leave a Reply

    • (not be published)