Border War 8 – The Warchief

22 - 24 Aprilie, Ralsko, Cehia

By on decembrie 1, 2015

Cu o participare din peste 17 țări, Border War este unul din evenimentele de referință din lumea Airsoftului. Jocul va începe vineri, 22 aprilie, la orele 12:01PM și se va încheia duminică, 24 aprilie, la orele 2:00PM. The Warchief este un eveniment la care se așteaptă un număr impresionant de iubitori ai acestui sport. Evenimentul este dedicat persoanelor majore, indiferent de experiența de până acum în Airsoft iar prețul unui bilet este 50Eur, existând totodată și anumite oferte sau pachete. De menționat este faptul că în prețul biletului nu este inclusă și masa. De asemenea, participanții pot achiziționa diferite obiecte sau servicii specifice evenimentului, cum ar fi articole vestimentare sau bilete pentru un loc în unul din diferitele tipuri de vehicule ce vor fi prezente în cadrul jocului.

Scenariul are la bază lupta unei părți a populației statului Tacas pentru proclamarea autonomiei zonei estice, toți acești oameni fiind conduși și sponsorizați de carismaticul miliardar Terence Cash „The Cowboy”. Însă forțele guvernamentale din Tacas au planificat o operațiune militară de mare anvergură pentru a eradica rebelii în frunte cu cel proclamat „The Warchief”, Terence Cash.

Cu o durată de 50 de ore fără pauză, scenariul se anunță a fi unul extrem de complex, fiecare participant având rol cheie în îndeplinirea misiunii iar suprafața de joc fiind una uriașă, jucătorii trebuie să fie rezistenți la efort pe termen lung.

Începută în anul 2008, seria de evenimente Border War câștigă patru ani mai târziu, după evenimentul Border War 5 – The Newcomer, premiul de cel mai bun eveniment Airsoft din lume, premiu atribuit de cititorii cunoscutei reviste de profil, Popular Airsoft Magazine.

Situat la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Praga, localitatea Ralsko este locul de întâlnire al miilor de pasionați de Airsoft din întreaga lume. Pentru a fi mai ușor de ajuns, coordonatele GPS sunt 50 31 40.14 S / 14 46 51.57 V.

Participanții se vor caza la cort, în locuri special amenajate de către organizatori, în aceste zone fiind amplasate și toalete și dușuri. O altă zonă este destinată teraselor, atelierelor de reparații sau a altor locuri de socializare.

Forțele guvernamentale din Tacas planifică o operațiune militară la scară largă pentru eradicarea rebelilor din Est care cer proclamarea independenței acestei regiuni, ei fiind conduși de miliardarul Terence Cash „The Cowboy”, proclamat și sub numele de „The Warchief”.

Participanții se pot înregistra pe pagina oficială a evenimentului, cu mențiunea că vor fi acceptate doar persoanele majore, în limita a 300 de locuri. De asemenea, puteți afla mai multe detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului.

    Leave a Reply

    • (not be published)