Despre noi

sa ne cunoastem mai bine

AirsoftDrill Logo 2

Copii fiind, cunoșteam fiecare colț al localității, dar și al împrejurimilor, fiecare deal, fiecare copac și fiecare ochi de apă. Indiferent de anotimp sau vreme, abia așteptam zorii zilei pentru a porni la pescuit, la cules de fructe de pădure sau la săniuș iar seara abia ne lăsam chemați acasă de părinții noștri. Nu aveam telefoane mobile și nici acces la Internet, dar nimeni nu întârzia și nici nu rata locul întâlnirii.

Acum avem la rândul nostru familii și responsabilități, dar câteodată întrebându-ne de ce ziua în care am devenit oameni mari a venit mult prea devreme. Pentru cei mai mulți dintre noi, mișcarea zilnică de altădată a fost înlocuită cu cel mult efortul de a face câteva cumpărături de la magazinul din colț și doar în cele mai fericite situații, cu ceva mai mult timp pentru activități în aer liber. Și ne tot gândim de ce copiii noștri nu se mișcă așa cum o făceam noi în copilărie, dar dacă nu noi, atunci cine ar trebui să le fie exemplul?

AirsoftDrill suntem noi, cei care credem cu tărie că mișcarea și voia bună sunt elemente esențiale pentru un corp și o minte sănătoase și că niciodată nu este prea târziu să retrăim bucuriile copilăriei.