Ground Zero

Cisnadioara, 14-16 august 2015

By on mai 21, 2015

Ground Zero este un proiect marca 6mm, prima publicație online de Airsoft din Romania. Organizatorii promit două nopți intense de joc, cu puternice elemente de Milsim și LARP (Live Action Role Playing), jucătorul fiind parte a acțiunii mai mult ca niciodată.

Recuzita pusă la dispoziție este una deosebită, incluzând zone radioactive, echipamente speciale pentru jocul de noapte, artefacte, vehicule și multe altele, toate acestea pentru a oferi un cadru perfect scenariului de anul acesta, Zulu Down.

Evenimentul va avea loc în localitatia Cisnădioara, la 10km de orașul Sibiu, aici așteptându-se peste 100 de iubitori ai Airsoftului.

Fiind prima publicație online din România, dedicată pasionaților de Airsoft&Milsim, loc în care puteți regăsi o mulțime de materiale utile pasionaților acestui sport, cei de la 6mm.ro au creat din Ground Zero un punct de referință în comunitatea Airsoft din țara noastră.

Aflată la 10km de orașul Sibiu, Cisnădioara este o localitate cunoscută pentru organizarea de evenimente culturale, dar și pentru atracțiile sale turistice, cum ar fi bazilica în stil romanic și cea mai veche orgă cu tuburi din România.

Cazarea va fi la cort, participanții fiind rugați să ajungă cu cel puțin două ore în avans pentru a-și monta tabăra. Organizatorii le vor pune la dispoziție apă pe toată durata evenimentului.

Scenariul are la bază o luptă pentru resursele de terraminium, după ce Confederația a preluat pachetul maxim de acțiuni al singurei companii care deține tehnologia de exploatare ale acestei resurse. Seria de misiuni va începe vinerea, la orele 16:00 și se va încheia duminica, la 14:00.

Organizatorii oferă 87 de locuri, 40 dintre ele fiind atribuite Rezistenței, 8 celor de la 404 Shadowcats, 22 de locuri vor fi la Vânători de Munte iar 17 le vor fi atribuite civililor. Mai multe detalii aici.

    Leave a Reply

    • (not be published)