Lupta pentru Codrii de Arama

Botosani, 17-19 iunie 2016

By on mai 21, 2016

Deja consacrat ca brand național în rândul pasionaților de Airsoft, evenimentul se bucură de un mare succes, organizatorii surprinzând de la an, la an, într-un mod extrem de plăcut. Aflată deja la a șasea ediție, Lupta pentru Codrii de Aramă se anunță a fi una extrem de complexă și anul acesta, rebelii lui Dako reușind să împingă armata Imperiului chiar până la marginea Codrilor de Aramă, pregătind lovitura finală. Însă niciuna dintre cele două tabere nu știau de prezeța unei a treia armate, una condusă de războinicul Han, ai cărui mercenari pândeau din umbra pădurii, aștepând momentul potrivit de a acționa.

După cele 24h fără întrerupere de ostilități, organizatorii anunță activități de socializare precu, concerte în aer liber, foc de tabără, dar și deja celebrul eveniment „Vocea Codrilor de Aramă”. Iar cei care simt au nevoie de „spălarea aurei și iertarea păcatelor”, au posibilitatea de a participa la slujba de duminică, la Mănăstirea Agafton.

Având o experiență bogată în organizarea evenimentelor Airsoft, USLA Botoșani (Club Sportiv Airsoft Bad Brothers) continuă și în acest an povestea Luptei pentru Codrii de Aramă, cu evenimentul numărul șase, la care se așteaptă peste 250 de iubitori ai acestui sport.

Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 iunie 2016, în localitatea Agafton din județul Botoșani, mai exact în tabăra din Agafton, aflată la numai 10km de Municipiul Botoșani.

Toți participanții vor fi cazați în Centrul de Agrement „Codrii de Aramă” Agafton, în blocuri cu apartamente de trei și patru camere, fiecare având două, trei sau patru paturi. Fiecare apartament dispune de grup sanitar propriu.

Mercenarii, conduși de experimentatul războinic Han, sunt o facțiune nou apărută în secenariul de anul acesta. Îmbrăcați în negru, ei urmăresc cu atenție desfășurarea forțelor imperiale, dar și a rebelilor conduși de Dako.Rămâne de văzut cum vor acționa.

Ca orice eveniment mult așteptat, biletele se epuizează imediat. În prețul acestora sunt incluse accesul la eveniment, cazare, cinci mese, 5l de apă, asistență medicală și multe altele. Mai multe informații puteți afla pe pagina oficială a evenimentului.

    Leave a Reply

    • (not be published)