Lupta pentru Plaiul Getilor

By on iulie 7, 2014

Lipsa resurselor făcuse ca tensiunile dintre Estici și Vestici să atingă cote alarmante, ambele tabere dorind să controleze zona neutră, una plină de bogății naturale, numită și Plaiul Geților.

Chiar dacă armistițiul încheiat cu ani în urmă era încă în vigoare, cu toții se pregăteau de război acum, război ce stătea să înceapă dintr-un moment în altul.

Cu peste 8000 de ore de zbor la activ și zeci de misiuni încheiate cu succes, este unul dintre cei mai experimentați piloți ai forțelor aliate. Poate pilota orice fel de aparat de zbor iar la sol este, de asemenea, un luptător complet.

Este veteranul Escadrilei 13, elita forțelor aliate, omul care a condus numeroase operațiuni de succes. În ultima vreme se ocupa cu pregătirea unei noi generații de piloți, nerefuzând însă misiunele în care i se cerea ajutorul.

Inteligența și curajul dovedite în misiunile la care a luat parte, l-au promovat repede în elita trupelor aliate. Ochiul său ager și puterea de a lua rapid decizii l-au trasformat pe Hawk într-unul din cei mai temuți luptători.

Niciun alt luptător nu este atât de rapid precum Wolf, un luptător complet ce preferă în special misiunile pe timp de noapte. Are la activ peste treizeci de misiuni, toate încheiate cu succes și nici măcar o zgârietură.

Înzestrat cu o putere ieșită din comun, Bear este imbatabil în luptele corp la corp. Se spune că odată a eliminat peste douăzeci de teroriști, doar cu mâinile goale. Deși arma preferată este M16, tot timpul poartă un buzdugan la brâu.


Agilitatea de a se strecura nevăzut în spatele liniilor inamice, dar și viteza cu care își declanșează atacul sunt doar două din calitățile acestui luptător. Arma sa preferată este cuțitul.

Cu o experiență vastă în misiuni de spionaj și contraspionaj, Beta este unul din luptătorii cheie ai trupelor aliate. A fost liderul unor misiuni complexe, una din având chiar obiectiv înlăturarea unui dictator.

 

Leave a Reply

  • (not be published)