Overload – Final Stand

Sibiu, 4-6 Septembrie 2015

By on iulie 7, 2014

 

Aflați în fața celui de-al cincilea eveniment, nu mai este nicio îndoială că OVERLOAD înseamnă deja un brand în Airsoft-ul românesc și nu numai. Înainte de a scrie despre evenimentul care va avea loc în luna septembrie a acestui an, am stat puțin pe gânduri, neștiind unde să-l încadrăm, la evenimente naționale sau la cele internaționale, deoarece la acțiunile ce se vor întinde pe durata a nu mai puțin de 43 de ore, nu vor participa doar echipe din România, ci și jucători din multe alte țări, precum Statele Unite, Grecia, Israel, Bulgaria, Republica Moldova sau Olanda.

Pornind încă din 2011 pe acest drum, cu evenimentele Tormenta Blanca și Rio de Sangre, Overload Crew așteaptă anul acesta prezența a peste 500 de iubitori de Airsoft. Cu siguranță, Overload 2015-Final Stand va fi un eveniment cu totul reușit.

Evenimentul se va desfășura la 30 km de Sibiu, într-o zonă împădurită și cu teren de dificultate medie. Date fiind distanțele mari, organizatorul recomandă folosirea stațiilor radio, punând totodată la dispoziție și două numere de telefon de urgență.

Oare care pasionat de Airsoft și-ar dori o altfel de cazare, decât cea la cort, mai ales atunci când se află în mijlocul unei misiuni? Așadar, cazarea este la cort, chiar în mijlocul acțiunii. Reglulile spun că din și spre cort nu se trage, însă ochelarii trebuie purtați în permanență.

Final Stand este numele scenariului de anul acesta, Noua Republică și Forțele Monarhice Naționale fiind cele două facțiuni majore care se vor înfrunta pentru bogățiile din nordul Sylvaniei. Pentru dinamizare există și o a treia facțiune, Contractorii.

Data limită de înscriere este 20 august 2015 iar în prețul biletului sunt incluse accesul la eveniment, o masă, 5l de apă, asistență medicală, toalete ecologice, recuzită, logistică, etc. Mai multe detalii aici.

    Leave a Reply

    • (not be published)