Kalashnikov AK47 este una dintre cele mai emblematice și complete puști semi-automate ale secolului 20 iar versiunea Airsoft de la Cybergun este o replică fidelă a acesteia chiar până la cele mai mici detalii.

Dispune de un pat pliabil ce-i conferă jucătorului un maxim de confort, ușurând totodată transportul pe câmpul de luptă. Cu o forță și o precizie de invidiat, AK 47 Tactical vă va fi întotdeauna un partener de nădejde.

AK 47 este una dintre cele mai emblematice și complete puști iar versiunea Airsoft de la Cybergun este o replică bine lucrată. Dispune de bucșe metalice de 7mm, noi testându-i fiabilitatea în numeroase misiuni.

Lungime: 694mm/928mm

Masă: 3100g

Cadență: 800 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, ABS

Energie: 1.4J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Kalashnikov AK47 este una dintre cele mai emblematice și complete puști semi-automate ale secolului 20 iar versiunea Airsoft de la Cybergun este o replică fidelă a acesteia chiar până la cele mai mici detalii. Dispune de un pat pliabil ce-i conferă jucătorului un maxim de confort, ușurând totodată transportul pe câmpul de luptă. Cu o forță și o precizie de invidiat, AK 47 Tactical vă va fi întotdeauna un partener de nădejde. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] AK 47 este una dintre cele mai emblematice și complete puști iar versiunea Airsoft de la Cybergun este o replică bine lucrată. Dispune de bucșe metalice de 7mm, noi testându-i fiabilitatea în numeroase misiuni. [/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 694mm/928mm Masă: 3100g Cadență: 800 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, ABS Energie: 1.4J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 8.5
  Aspect - 7
  Fiabilitate - 10

  8.9

  Bine!

  O replică puternică și fiabilă, însă versiunea stock are cam mult plastic pentru gusturile noastre

  VOTUL VOSTRU: 4.82 ( 1 voturi)
  9