Ușoară, dar puternică și precisă, AK SPETSNATZ FS este replica ideală pentru atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei care nu pot căra greutăți mari în timpul unei misiuni de lungă durată.

Capacitatea mare a încărcătorului, dar și puterea acumulatorului fac această replică să fie un element hotărâtor atât în luptele în spații închise, cât și în misiunile primite în câmp deschis.

Un produs marca Cyber Gun ce atrage prin putere și precizie dacă ne raportăm la prețul acestei replici. Dispune de încărcător majorat și pârghie de armare ce înlesnește accesul la mecanismul Hop-Up.

Lungime: 710mm

Masă: 2350g

Cadență: 800 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, ABS

Energie: 1.4J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Ușoară, dar puternică și precisă, AK SPETSNATZ FS este replica ideală pentru atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei care nu pot căra greutăți mari în timpul unei misiuni de lungă durată. Capacitatea mare a încărcătorului, dar și puterea acumulatorului fac această replică să fie un element hotărâtor atât în luptele în spații închise, cât și în misiunile primite în câmp deschis. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Un produs marca Cyber Gun ce atrage prin putere și precizie dacă ne raportăm la prețul acestei replici. Dispune de încărcător majorat și pârghie de armare ce înlesnește accesul la mecanismul Hop-Up.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 710mm Masă: 2350g Cadență: 800 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, ABS Energie: 1.4J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 9
  Aspect - 8.5

  9.2

  Excelent!

  Raport calitate/preț cum rar găsești la o replică. Precisă și puternică, ușoară și fiabilă.

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 2 voturi)
  9