AKM vine de la Automat Kalașnikov Modernizat, o variantă îmbunătățită a cunoscutului pistol mitralieră AK47, fiind cea mai răspândită și folosită armă din lume.

Construită din metal și lemn, este o replică foarte apreciată de jucătorii care au încercat-o. Puterea de tragere, sistemul de recul și finisajele sale sunt doar trei din motivele pentru care AKM este una din cele mai folosite replici în jocurile noastre.

.

Fabricat de Cyma (CM036) și distribuit de Cyber Gun, AKM este o replică fidelă a celebrului AKM. Țeava din oțel, patul și ulucul din lemn și încărcătorul metalic sunt elemente oferă o doză foarte bună de realism acestei replici.

Lungime: 915mm

Masă: 3500g

Cadență: 750 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Lemn, ABS

Energie: 1.6J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] AKM vine de la Automat Kalașnikov Modernizat, o variantă îmbunătățită a cunoscutului pistol mitralieră AK47, fiind cea mai răspândită și folosită armă din lume. Construită din metal și lemn, este o replică foarte apreciată de jucătorii care au încercat-o. Puterea de tragere, sistemul de recul și finisajele sale sunt doar trei din motivele pentru care AKM este una din cele mai folosite replici în jocurile noastre. .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Fabricat de Cyma (CM036) și distribuit de Cyber Gun, AKM este o replică fidelă a celebrului AKM. Țeava din oțel, patul și ulucul din lemn și încărcătorul metalic sunt elemente oferă o doză foarte bună de realism acestei replici.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 915mm Masă: 3500g Cadență: 750 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Lemn, ABS Energie: 1.6J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  De un realism desăvârșit, această replică încântă prin putere, precizie și fiabilitate

  VOTUL VOSTRU: 4.83 ( 3 voturi)
  10