Folosită de trupele americane ca principala armă de foc în războiul din Vietnam, pușca de asalt M16 este cea mai produsă armă care folosește calibrul 5.6mm.

Iubitorii de M16 vor fi încântați de calitățile acestei replici ce nu-i va dezamăgi pe terenul de joc, cadența și precizia ridicate fiind doar două din elementele apreciate.

Dispune de pat plin, mâner, bipod, șine pentru montarea dispozitivelor optice, țeavă de precizie, motor Hi-Torque, amortizor, lunetă și multe ranforsări. Este arma cu care a luptat Președintele în Bătălia de la Alunishbourg.

Lungime: 1130mm

Masă: 3865g

Cadență: 1000 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 2J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Folosită de trupele americane ca principala armă de foc în războiul din Vietnam, pușca de asalt M16 este cea mai produsă armă care folosește calibrul 5.6mm. Iubitorii de M16 vor fi încântați de calitățile acestei replici ce nu-i va dezamăgi pe terenul de joc, cadența și precizia ridicate fiind doar două din elementele apreciate.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Dispune de pat plin, mâner, bipod, șine pentru montarea dispozitivelor optice, țeavă de precizie, motor Hi-Torque, amortizor, lunetă și multe ranforsări. Este arma cu care a luptat Președintele în Bătălia de la Alunishbourg.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 1130mm Masă: 3865g Cadență: 1000 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 2J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 8
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 8

  9

  Excelent!

  Deși are o greutate mai mare, această replică încântă prin putere, precizie și finisaje.

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 1 voturi)
  9