Deși este una din cele mai confortabile veste, există numeroși curajoși care ne cer demontarea plăcilor balistice de pe față și spate, pentru a avea o flexibilitate mai bună, însă odată cu sosirea frigului, numărul lor se reduce.

Chiar dacă sunteți loviți mișelește, din spate, nu vă faceți griji de ceafa dumneavoastră, fiindcă această vestă oferă protecție și pentru această parte. Poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.

 

Este una din cele mai confortabile veste din clasa sa. Dispune de inserții balistice pentru protecția pieptului și a spatelui și de protecție pentru ceafă. Este reglabilă pe mai multe tipuri de mărimi iar pe piept prezită o suprafață velcro.

Mărime: Reglabilă

Masă: 945g

Port încărcător: Nu

Material: Nylon 600D

Buzunare: Două (față/spate)

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Deși este una din cele mai confortabile veste, există numeroși curajoși care ne cer demontarea plăcilor balistice de pe față și spate, pentru a avea o flexibilitate mai bună, însă odată cu sosirea frigului, numărul lor se reduce. Chiar dacă sunteți loviți mișelește, din spate, nu vă faceți griji de ceafa dumneavoastră, fiindcă această vestă oferă protecție și pentru această parte. Poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Este una din cele mai confortabile veste din clasa sa. Dispune de inserții balistice pentru protecția pieptului și a spatelui și de protecție pentru ceafă. Este reglabilă pe mai multe tipuri de mărimi iar pe piept prezită o suprafață velcro. [/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Mărime: Reglabilă Masă: 945g Port încărcător: Nu Material: Nylon 600D Buzunare: Două (față/spate) [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 10
  Protectie - 10
  Capacitate buzunare - 7
  Calitatea materialului - 10

  9.3

  Excelent!

  O vestă comodă ce oferă o protecție foarte bună.

  VOTUL VOSTRU: 4.99 ( 1 voturi)
  9