Bilele Bioval BBB au fost dezvoltate pentru prima dată în anul 1994, destinate a îndeplini cerințele de mediu impuse de Military and Law Enforcement Training (MILE-T) și în același timp de a reduce costurile antrenamentelor anuale. Atenția la detalii și controlul calității promovează produsele BIOVAL ca referință atât pentru MILE-T, cât și pentru Airsoft.

Bilele se vor degrada într-un timp proporțional cu amestecul local de carbon, nitrogen, oxigen și apă din pământ. Sunt singurele bile biodegradabile ce sunt produse în conformitate cu standardele UE și USA. Fiecare bilă este perfect sferică, fără bule de aer în interior, non-toxică și fabricată 100% din ingrediente naturale.

Cu 15 ani de experiență, BIOVAL oferă produse de cea mai bună calitate. Bioval Bio BBB’s Non-Marking Ammo fiind singurele bile aprobate de Department Of Natural Resources, WA, USA.

Material: biodegradabil

Masă: 0.2g, 0.23g, 0.3g

Diametru: 6mm

Timp degradare: 6-9 luni

Producător: Bioval

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  INGREDIENTE
  Amidon 66.12%
  Proteine 8.84%
  Uleiuri/Grăsimi 4.24%
  Fibre crude 2.67%
  Cenușă 1.29%
  Zaharuri 1.84%
  Umiditate 15%