Cu finisaje de cea mai bună calitate, această carabină ce poartă marcajele companiei Colt, este o replică fidelă a puștii M4A1. Fiind puternică și precisă, a ajuns în scurt timp una din replicile preferate ale jucătorilor.

Capacitatea mare a încărcătorului, dar și puterea acumulatorului fac această replică să fie un element hotărâtor atât în luptele în spații închise, cât și în misiunile primite în câmp deschis.

Extrem de ușoară, Colt M4A1 dispune de șine metalice ce dau posibilitatea montării diverselor dispozitive optice, mâner de transport demontabil, pat telescopic și este inscripționată cu Real Gun Logo, prezentând număr serial unic.

Lungime: 780mm/860mm

Masă: 2510g

Cadență: 800 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 1.56J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Cu finisaje de cea mai bună calitate, această carabină ce poartă marcajele companiei Colt, este o replică fidelă a puștii M4A1. Fiind puternică și precisă, a ajuns în scurt timp una din replicile preferate ale jucătorilor. Capacitatea mare a încărcătorului, dar și puterea acumulatorului fac această replică să fie un element hotărâtor atât în luptele în spații închise, cât și în misiunile primite în câmp deschis. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Extrem de ușoară, Colt M4A1 dispune de șine metalice ce dau posibilitatea montării diverselor dispozitive optice, mâner de transport demontabil, pat telescopic și este inscripționată cu Real Gun Logo, prezentând număr serial unic.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 780mm/860mm Masă: 2510g Cadență: 800 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 1.56J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  Ușoară, puternică și precisă. Un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  10