Replică după celebra armă de asalt M4, GR 15 Raider L va încânta prin robustețe, forță și precizie chiar și pe cel mai pretențios jucător de Airsoft. Sistemul de recul, patentat chiar de producător, oferă un grad intens de realism iar acumulatorul de mare putere îi oferă o cadență de 900-1000 de bile pe minut la foc automat.

Pentru a vă îndeplini cu succes misiunile, nu veți avea nevoie decât de un ochi ager și de o condiție fizică bună, căci această replică este un partener de nădejde atât în jocurile în aer liber, cât și în cele in-door.

Produsă de G&G Armament, GR15 Raider L este o replică din categoria AEG ce are la bază platforma M4, având pat telescopic și reglabil în șase puncte, șine metalice pentru motarea dispozitivelor optice și sistem pneumatic de recul.

Lungime: 777mm/875

Masă: 2510g

Cadență: 800 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, ABS

Energie: 1.5J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Replică după celebra armă de asalt M4, GR 15 Raider L va încânta prin robustețe, forță și precizie chiar și pe cel mai pretențios jucător de Airsoft. Sistemul de recul, patentat chiar de producător, oferă un grad intens de realism iar acumulatorul de mare putere îi oferă o cadență de 900-1000 de bile pe minut la foc automat. Pentru a vă îndeplini cu succes misiunile, nu veți avea nevoie decât de un ochi ager și de o condiție fizică bună, căci această replică este un partener de nădejde atât în jocurile în aer liber, cât și în cele in-door. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Produsă de G&G Armament, GR15 Raider L este o replică din categoria AEG ce are la bază platforma M4, având pat telescopic și reglabil în șase puncte, șine metalice pentru motarea dispozitivelor optice și sistem pneumatic de recul.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 777mm/875 Masă: 2510g Cadență: 800 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, ABS Energie: 1.5J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  Ușoară și precisă, este o replică ideală în orice fel de misiune

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 2 voturi)
  10