Proiectată pentru a fi compatibilă cu bine-cunoscutul brand,Tokyo Marui, dar și cu alți producători de pe piața de Airsoft, această replică încântă prin robustețe, performanță și calitatea materialelor.

Sistemul pneumatic de recul, patentat chiar de producător, șinele metalice și țeava de M4 oferă o doză mare de realim și precizie, făcând din GR15 Raider XL un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi.

Produsă de G&G Armament, GR15 Raider XL este o replică din categoria AEG, puternică, fiabilă și robustă, ideală atât în jocurile CQB, dar și în cele în câmp deschis. Cu o baterie de 9.6V, poate oferi o cadență de 1000 bile/min.

Lungime: 795mm/895mm

Masă: 2690g

Cadență: 800 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 1.5J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Proiectată pentru a fi compatibilă cu bine-cunoscutul brand,Tokyo Marui, dar și cu alți producători de pe piața de Airsoft, această replică încântă prin robustețe, performanță și calitatea materialelor. Sistemul pneumatic de recul, patentat chiar de producător, șinele metalice și țeava de M4 oferă o doză mare de realim și precizie, făcând din GR15 Raider XL un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Produsă de G&G Armament, GR15 Raider XL este o replică din categoria AEG, puternică, fiabilă și robustă, ideală atât în jocurile CQB, dar și în cele în câmp deschis. Cu o baterie de 9.6V, poate oferi o cadență de 1000 bile/min. [/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 795mm/895mm Masă: 2690g Cadență: 800 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 1.5J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10

  10

  Impecabil!

  O replică bine precisă și bine finisată, cât despre fiabilitate, numai vorbe bune

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 1 voturi)
  10