Nu a existat pasionat al jocului Counter Strike pentru care această replică să nu fi fost prima opțiune în cadrul jocurilor pe care le organizăm. Construită din cele mai bune materiale, această pușcă de asalt este una fiabilă și precisă, încântând de fiecare dată jucătorii care o poartă.

Folosind această replică, misiunile primite vor fi mult mai ușor de îndeplinit. Iar pentru noi va fi prima pe listă atunci când ne vom mări arsenalul.

GC16 este o replică a celebrei arme de asalt M4A1 și dispune de un pat retractabil, mâner de transport și încărcător metalic. Este ștanțată cu logo-ul Combat Machine și prezintă număr serial unic. Ușoară și precisă, este una din preferatele jucătorilor.

Lungime: 785mm/880mm

Masă: 2700g

Cadență: 850 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 1.5J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Nu a existat pasionat al jocului Counter Strike pentru care această replică să nu fi fost prima opțiune în cadrul jocurilor pe care le organizăm. Construită din cele mai bune materiale, această pușcă de asalt este una fiabilă și precisă, încântând de fiecare dată jucătorii care o poartă. Folosind această replică, misiunile primite vor fi mult mai ușor de îndeplinit. Iar pentru noi va fi prima pe listă atunci când ne vom mări arsenalul. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] GC16 este o replică a celebrei arme de asalt M4A1 și dispune de un pat retractabil, mâner de transport și încărcător metalic. Este ștanțată cu logo-ul Combat Machine și prezintă număr serial unic. Ușoară și precisă, este una din preferatele jucătorilor.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 785mm/880mm Masă: 2700g Cadență: 850 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 1.5J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  Este capul de listă în momentul în care ne vom mări arsenalul.

  VOTUL VOSTRU: 1.78 ( 3 voturi)
  10