Ușoară și cu rezistență mare la impact, este modelul de cască preferat de mai toți iubitorii Airsoft-ului. Permite motarea de accesorii precum camere video sau lanterne.

Pe laterale dispune de suprafețe de tip VELCRO pentru montarea de patch-uri sau alte accesorii.

 

Calitatea materialelor folosite este una foarte bună, la fel și protecția oferită de acest tip de cască. Sistemul de ventilație al aerului oferă confort jucătorilor chiar și în zilele călduroase.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Ușoară și cu rezistență mare la impact, este modelul de cască preferat de mai toți iubitorii Airsoft-ului. Permite motarea de accesorii precum camere video sau lanterne. Pe laterale dispune de suprafețe de tip VELCRO pentru montarea de patch-uri sau alte accesorii.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Calitatea materialelor folosite este una foarte bună, la fel și protecția oferită de acest tip de cască. Sistemul de ventilație al aerului oferă confort jucătorilor chiar și în zilele călduroase.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 10
  Greutate - 9.5
  Calitatea materialelor - 10

  9.8

  Impecabil

  O cască ușoară ce oferă protecție excelentă și posibilitatea montării de accesorii.

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  10