Este un accesoriu de mare efect pentru costumele de Airsoft, imitând o centură de goanțe pentru mitralieră de calibru mare. Cu o lungime de 152mm, conține un număr de 96 de „gloanțe” din plastic ce pot oferi un efect de RAMBO sau de vânător costumului dumneavoastră.

 

Oferă purtătorului un aer de RAMBO, fiind un accesoriu apreciat în rândul jucătorilor de Airsoft. Sistemul de prindere este de tip lanț, dând posibilitatea a ajusta centura pe diferite dimensiuni.

Dimensiuni: 152mm

Număr gloanțe: 96

Culoare: Auriu și Negru

Material: Plastic

Dimensiune glonț: 3/4″X1/2″ 

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Este un accesoriu de mare efect pentru costumele de Airsoft, imitând o centură de goanțe pentru mitralieră de calibru mare. Cu o lungime de 152mm, conține un număr de 96 de "gloanțe" din plastic ce pot oferi un efect de RAMBO sau de vânător costumului dumneavoastră.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Oferă purtătorului un aer de RAMBO, fiind un accesoriu apreciat în rândul jucătorilor de Airsoft. Sistemul de prindere este de tip lanț, dând posibilitatea a ajusta centura pe diferite dimensiuni.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Dimensiuni: 152mm Număr gloanțe: 96 Culoare: Auriu și Negru Material: Plastic Dimensiune glonț: 3/4"X1/2" [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 10
  Calitate - 9.5
  Efect - 10

  9.8

  Excelent

  O centură de mare efect, mai ales în fotografii

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 1 voturi)
  10