Precisă și ușor manevrabilă, această replică a făcut numeroase ravagii în jocurile pe care le-am organizat până acum. Are la bază platforma de M4 și dispune de un încărcător majorat și pat telescopic.

Pasionații de M4 vor fi încântați de calitățile acestei replici ce le va fi un partener de nădejde în misiunile ce le vor primini. Fiabilitatea sa este marca G&G Armament.

CM16 Raider face parte din proiectul Combat Machine (GC Intermediate) al celor de la G&G Armament, proiect ce are ca obiectiv fabricarea de replici de înaltă calitate, la prețuri cât mai reduse. Dispune de un gear-box ranforsat v2, cu bucșe de 8mm. 

Lungime: 670mm/770mm

Masă: 2295g

Cadență: 850 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 1.3J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Precisă și ușor manevrabilă, această replică a făcut numeroase ravagii în jocurile pe care le-am organizat până acum. Are la bază platforma de M4 și dispune de un încărcător majorat și pat telescopic. Pasionații de M4 vor fi încântați de calitățile acestei replici ce le va fi un partener de nădejde în misiunile ce le vor primini. Fiabilitatea sa este marca G&G Armament.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] CM16 Raider face parte din proiectul Combat Machine (GC Intermediate) al celor de la G&G Armament, proiect ce are ca obiectiv fabricarea de replici de înaltă calitate, la prețuri cât mai reduse. Dispune de un gear-box ranforsat v2, cu bucșe de 8mm. [/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 670mm/770mm Masă: 2295g Cadență: 850 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 1.3J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  Bine lucrată, fiabilă și precisă. Ideală în misiunile de lungă durată.

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 1 voturi)
  10