Nu există o alta care să intimideze în timpul unui joc așa cum o face Fire Hawk-ul de la G&G. Deși trage cu o viteză de numai 100m/s, sunetul produs de această replică este atât puternic încât pune pe fugă pe inamicii aflați în zonă.

Este ideală pentru iubitorii de CQB, dar împresionează la fel de mult și în jocurile pe spații mai vaste. Finisajul și calitatea materialelor fac din Fire Hawk o replică de invidiat.

Produsă de G&G Armament, M4 RIS Fire Hawk poate fi o replică ideală pentru iubitorii de CQB, sunetul produs de aceasta fiind unul de efect. Greutatea redusă este datorată corpului din polimer, oferind o foarte bună manevrabilitate.

Lungime: 545mm/640mm

Masă: 2275g

Cadență: 850 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 1J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Nu există o alta care să intimideze în timpul unui joc așa cum o face Fire Hawk-ul de la G&G. Deși trage cu o viteză de numai 100m/s, sunetul produs de această replică este atât puternic încât pune pe fugă pe inamicii aflați în zonă. Este ideală pentru iubitorii de CQB, dar împresionează la fel de mult și în jocurile pe spații mai vaste. Finisajul și calitatea materialelor fac din Fire Hawk o replică de invidiat. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Produsă de G&G Armament, M4 RIS Fire Hawk poate fi o replică ideală pentru iubitorii de CQB, sunetul produs de aceasta fiind unul de efect. Greutatea redusă este datorată corpului din polimer, oferind o foarte bună manevrabilitate.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 545mm/640mm Masă: 2275g Cadență: 850 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 1J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  De mare efect, fiabilă și... de temut!

  VOTUL VOSTRU: 4.35 ( 2 voturi)
  10