Pe lângă faptul că sunt de efect, aceste mănuși sunt confortabile și utile, oferind dexteritate bună și protecție satisfăcătoare.

Degetele rămânând libere, jucătorul poate „simți” mai bine trăgaciul și poate manevra cu mai mare ușurință încărcătoarele de rezervă. Totodată însă, nu oferă protecție deplină mâinilor, bilele primite în degete putând fi destul de dureroase.

Mănușile fac parte din echipamentul oricărui jucător de Airsoft care știe cât de importante sunt protecția și totodată nevoia de manevrabilitate sporită a replicii și a altor accesorii. Această mănușă oferă confort, dar protecție redusă, degetele fiind „la vedere”.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Pe lângă faptul că sunt de efect, aceste mănuși sunt confortabile și utile, oferind dexteritate bună și protecție satisfăcătoare. Degetele rămânând libere, jucătorul poate "simți" mai bine trăgaciul și poate manevra cu mai mare ușurință încărcătoarele de rezervă. Totodată însă, nu oferă protecție deplină mâinilor, bilele primite în degete putând fi destul de dureroase. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Mănușile fac parte din echipamentul oricărui jucător de Airsoft care știe cât de importante sunt protecția și totodată nevoia de manevrabilitate sporită a replicii și a altor accesorii. Această mănușă oferă confort, dar protecție redusă, degetele fiind "la vedere".[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs] [taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 9.5
  Dexteritate - 10
  Calitatea materialelor - 8

  9.2

  Excelent

  Oferă dexteritate bună

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  9