Această mănușă oferă potrivire de neegalat, simt și funcționalitate, astfel încât să puteți fi concentrați pe ceea ce aveți de întreprins. Materialul Spandex anti-static oferă o potrivire confortabilă iar suprafața fără cusătură oferă dexteritate maximă.

Fixarea sigură este datorată sistemului de închidere de tip cârlig și buclă de RTP (Thermal Plastic Rubber).

 

Mechanix și-au contruit o reputație de lideri în protecția mâinilor, încă de la lansarea mănușilor Original®, în anul 1991. Cu peste douăzeci de ani de cercetare, dezvoltare, proiectare și inovare, Mechanix Wear oferă o linie diversă de mănuși superioare.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Această mănușă oferă potrivire de neegalat, simt și funcționalitate, astfel încât să puteți fi concentrați pe ceea ce aveți de întreprins. Materialul Spandex anti-static oferă o potrivire confortabilă iar suprafața fără cusătură oferă dexteritate maximă. Fixarea sigură este datorată sistemului de închidere de tip cârlig și buclă de RTP (Thermal Plastic Rubber).  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Mechanix și-au contruit o reputație de lideri în protecția mâinilor, încă de la lansarea mănușilor Original®, în anul 1991. Cu peste douăzeci de ani de cercetare, dezvoltare, proiectare și inovare, Mechanix Wear oferă o linie diversă de mănuși superioare.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 10
  Dexteritate - 10
  Calitatea materialelor - 10

  10

  Impecabil

  O mănușă ce oferă dexteritate și confort ridicate, dar și o protecție foarte bună

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  10