Este o mască ce oferă o protecție bună, dar și notă în plus de mister în jocurile noastre de Airsoft. Este din plastic dur, căptușit pe interior cu spumă pentru un confort sporit.

Dispune de orificii care permit o ventilație bună a aerului, permițând astfel jucătorului să respire liber.

 

Oferă o protecție bună atunci când sunt respectate distanțele de angajare. În cazul în care o bilă este trasă de la distanță mică, există riscul ca această mască să se spargă, rănind astfel jucătorul.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Este o mască ce oferă o protecție bună, dar și notă în plus de mister în jocurile noastre de Airsoft. Este din plastic dur, căptușit pe interior cu spumă pentru un confort sporit. Dispune de orificii care permit o ventilație bună a aerului, permițând astfel jucătorului să respire liber.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Oferă o protecție bună atunci când sunt respectate distanțele de angajare. În cazul în care o bilă este trasă de la distanță mică, există riscul ca această mască să se spargă, rănind astfel jucătorul.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 6
  Calitatea materialului - 7.5
  Confort - 8

  7.2

  Buna

  Este o mască interesantă ca desingn, dar care poate prezenta riscuri atunci când nu se respectă distanțele de angajare

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  7