Oferă protecție întregii fețe, oferind totodată o bună ventilație a aerului, jucătorul respirând astfel în mod natural. Este din plastic dur, căptușit pe interior cu spumă pentru un confort sporit.

Pentru protecția ochilor dispune de o plasă metalică care nu ar trebui să permită bilelor să treacă. Totuși, noi nu permitem folosirea acestor tipuri de protecție în cadrul jocurilor noastre, fiindcă o bilă trasă de la distanță mică se poate sparge, resturile putând ajunge la ochi și crea răni grave.

 

Oferă o protecție bună atunci când sunt respectate distanțele de angajare. AirsoftDrill nu permite astfel de protecții în cadrul jocurilor organizate, fiindcă în urma testelor realizate, am remarcat că bilele trase de la distanțe mici se pot sparge iar resturile pot afecta ochii.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Oferă protecție întregii fețe, oferind totodată o bună ventilație a aerului, jucătorul respirând astfel în mod natural. Este din plastic dur, căptușit pe interior cu spumă pentru un confort sporit. Pentru protecția ochilor dispune de o plasă metalică care nu ar trebui să permită bilelor să treacă. Totuși, noi nu permitem folosirea acestor tipuri de protecție în cadrul jocurilor noastre, fiindcă o bilă trasă de la distanță mică se poate sparge, resturile putând ajunge la ochi și crea răni grave.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Oferă o protecție bună atunci când sunt respectate distanțele de angajare. AirsoftDrill nu permite astfel de protecții în cadrul jocurilor organizate, fiindcă în urma testelor realizate, am remarcat că bilele trase de la distanțe mici se pot sparge iar resturile pot afecta ochii.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 5
  Calitatea materialelor - 8
  Confort - 8.5

  7.2

  Buna

  Oferă o notă de mister, dar nu însă și o protecție sigură

  VOTUL VOSTRU: 4.7 ( 1 voturi)
  7

  Leave a Reply

  • (not be published)