Folosită de obicei de bicicliști sau motocicliști, această mască poate proteja destul de bine gâtul, urechile și fața jucătorului de Airsoft, mai puțin ochii care trebuie să fie protejați cu ochelari speciali.

Sistemul de ventilație asigură o aerisire bună, însă în anumite condiții, mai ales când vremea este călduroasă sau când se depune un efort intens, acest tip de mască nu este soluția cea mai bună.

 

Oferă o protecție bună împotriva frigului, vântului sau zăpezii. Prezintă decupaj în dreptul nasului și un sistem de ventilație pentru gură. Poate atenua loviturile bilelor, însă nu oferă o protecție totală.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Folosită de obicei de bicicliști sau motocicliști, această mască poate proteja destul de bine gâtul, urechile și fața jucătorului de Airsoft, mai puțin ochii care trebuie să fie protejați cu ochelari speciali. Sistemul de ventilație asigură o aerisire bună, însă în anumite condiții, mai ales când vremea este călduroasă sau când se depune un efort intens, acest tip de mască nu este soluția cea mai bună.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Oferă o protecție bună împotriva frigului, vântului sau zăpezii. Prezintă decupaj în dreptul nasului și un sistem de ventilație pentru gură. Poate atenua loviturile bilelor, însă nu oferă o protecție totală.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie la impact - 5
  Protectie vant - 10
  Calitatea materialului - 8.5

  7.8

  Buna

  Oferă protecție bună împotriva frigului și vântului, dar tototdată atenuează loviturile bilelor

  VOTUL VOSTRU: 4.94 ( 1 voturi)
  8