Este o mască extrem de ușoară care protejează bine fața jucătorilor, însă doar în condițiile în care nu se încalcă regula respectării distanțelor de angajare. Bilele trase de la distanță mică se pot sparge în plasa metalică, existând astfel riscul ca resturile să afecteze grav ochii jucătorului.

Noi nu permitem folosirea acestui tip de mască, decât în cazul în care jucătorul poartă și ochelari balistici.

 

Calitatea materialelor folosite este una relativ bună, însă rezistența la impact lasă de dorit atunci când nu se respectă regula distanței minime de angajare. Din acest motiv, astfel de măși nu sunt folosite în cadrul jocurilor noastre, decât în anumite condiții.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Este o mască extrem de ușoară care protejează bine fața jucătorilor, însă doar în condițiile în care nu se încalcă regula respectării distanțelor de angajare. Bilele trase de la distanță mică se pot sparge în plasa metalică, existând astfel riscul ca resturile să afecteze grav ochii jucătorului. Noi nu permitem folosirea acestui tip de mască, decât în cazul în care jucătorul poartă și ochelari balistici.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Calitatea materialelor folosite este una relativ bună, însă rezistența la impact lasă de dorit atunci când nu se respectă regula distanței minime de angajare. Din acest motiv, astfel de măși nu sunt folosite în cadrul jocurilor noastre, decât în anumite condiții.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 4.5
  Calitatea materialelor - 6
  Greutate - 10
  Confort - 8.5

  7.3

  Satisfacator

  Este o mască bună doar în condițiile în care se respectă distanța de angajare sau atunci când ochelarii de protecție sunt purtați pe sub ea.

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  7