Pe lângă faptul că sunt de efect, aceste mănuși sunt confortabile și utile, oferind dexteritate bună și protecție satisfăcătoare.

Degetele rămânând libere, jucătorul poate „simți” mai bine trăgaciul și poate manevra cu mai mare ușurință încărcătoarele de rezervă. Totodată însă, nu oferă protecție deplină mâinilor, bilele primite în degete putând fi destul de dureroase.

Calitatea materialelor este bună, însă riscul rănirii ochilor este destul de ridicat în cazul în care bilele lovesc plasa metalică de la distanța mici. Fragmentele din bile se pot strecura prin găurile plasei, rănind astfel ochii.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Pe lângă faptul că sunt de efect, aceste mănuși sunt confortabile și utile, oferind dexteritate bună și protecție satisfăcătoare. Degetele rămânând libere, jucătorul poate "simți" mai bine trăgaciul și poate manevra cu mai mare ușurință încărcătoarele de rezervă. Totodată însă, nu oferă protecție deplină mâinilor, bilele primite în degete putând fi destul de dureroase. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Calitatea materialelor este bună, însă riscul rănirii ochilor este destul de ridicat în cazul în care bilele lovesc plasa metalică de la distanța mici. Fragmentele din bile se pot strecura prin găurile plasei, rănind astfel ochii.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs] [taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 4
  Confort - 9.3
  Calitatea materialelor - 10

  7.8

  Satisfacator

  Oferă confort sporit, dar protecție discutabilă

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  8