Cu un design elegant, oferă vedere periferică și protecție foarte bune. Lentila curbată asigură o protecție excelentă împotriva vântului și particulelor din aer. De asemenea, oferă o protecție de 99% UV-A și UV-B.

Sistemul de ventilație din partea de sus a ramei permite circulația aerului pentru a preveni aburirea.

 

Optica de înaltă calitate oferă o claritate extremă, fără niciun fel de distorsiune. În ceea ce privește protecția la impact, acești ochelari depășesc cerințele standardului ANSI Z87.1-2003 și sunt certificați CE EN166.

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Cu un design elegant, oferă vedere periferică și protecție foarte bune. Lentila curbată asigură o protecție excelentă împotriva vântului și particulelor din aer. De asemenea, oferă o protecție de 99% UV-A și UV-B. Sistemul de ventilație din partea de sus a ramei permite circulația aerului pentru a preveni aburirea.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Optica de înaltă calitate oferă o claritate extremă, fără niciun fel de distorsiune. În ceea ce privește protecția la impact, acești ochelari depășesc cerințele standardului ANSI Z87.1-2003 și sunt certificați CE EN166.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Protectie - 10
  Ergonomie - 10
  Sistem anti aburire - 9.5

  9.8

  Impecabil

  Oferă protecție și ergonomie excelente.

  VOTUL VOSTRU: 4.82 ( 1 voturi)
  10