Nu puțini sunt cei care povestesc cât de groaznic le-a fost să ducă-n spate acestă armă, s-o curețe, să aibe grijă de ea sau mai ales să alerge în mâini cu ea. Măcar de-ar fi putut trage mai mult, nu doar câteva gloanțe în întreg stagiul.

Însă sunt și oameni cărora le-a plăcut armata, povestind mai mereu aventurile prin care au trecut, aventuri ce-au devenit adevărate scene de film odată cu trecerea anilor. 

Pistolul mitralieră AK AIMS este versiunea românească a celebrului AKM sovietic, fiind folosită ca arma standard a armatei. Este o replică foarte solidă, cu niciun joc la îmbinări, având corp metalic, mâner de prindere din lemn și pat rabatabil.

Lungime: 695mm/910mm

Masă: 3600g

Cadență: 900 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Lemn, ABS

Energie: 1.6J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Nu puțini sunt cei care povestesc cât de groaznic le-a fost să ducă-n spate acestă armă, s-o curețe, să aibe grijă de ea sau mai ales să alerge în mâini cu ea. Măcar de-ar fi putut trage mai mult, nu doar câteva gloanțe în întreg stagiul. Însă sunt și oameni cărora le-a plăcut armata, povestind mai mereu aventurile prin care au trecut, aventuri ce-au devenit adevărate scene de film odată cu trecerea anilor. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Pistolul mitralieră AK AIMS este versiunea românească a celebrului AKM sovietic, fiind folosită ca arma standard a armatei. Este o replică foarte solidă, cu niciun joc la îmbinări, având corp metalic, mâner de prindere din lemn și pat rabatabil.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 695mm/910mm Masă: 3600g Cadență: 900 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Lemn, ABS Energie: 1.6J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  Solid, fiabil și puternic, AK AIMS este una din cele mai bune alegeri pe care le poate face un pasionat de Airsoft

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  10