Funcționează pe bază de gaz, expulzând bilele cu o viteză de 120m/s. Este ideal de folosit acolo unde utilizarea armei de asalt nu este o soluție, fiind foarte precis și totodată de temut.

Capacitatea încărcătorului este de 17 bile, suficiente pentru a elimina inamicii ieșiți în cale. Materiale durabile și greutatea scăzută fac din aceată replică un asistent de nădejde în luptele încrâncenate.

Cu un aspect foarte bun și realizat din materiale de calitate, MK1 este o replică puternică ce utilizează Green Gas pentru propulsia bilelor. Poate face față cu brio în cadrul unei bătălii încrâncenate. ținând adversarii la distanță.

Lungime: 250mm

Masă: 550g

Recul: Nu

Material: Plastic ABS

Energie: 1.5J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Funcționează pe bază de gaz, expulzând bilele cu o viteză de 120m/s. Este ideal de folosit acolo unde utilizarea armei de asalt nu este o soluție, fiind foarte precis și totodată de temut. Capacitatea încărcătorului este de 17 bile, suficiente pentru a elimina inamicii ieșiți în cale. Materiale durabile și greutatea scăzută fac din aceată replică un asistent de nădejde în luptele încrâncenate. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Cu un aspect foarte bun și realizat din materiale de calitate, MK1 este o replică puternică ce utilizează Green Gas pentru propulsia bilelor. Poate face față cu brio în cadrul unei bătălii încrâncenate. ținând adversarii la distanță.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 250mm Masă: 550g Recul: Nu Material: Plastic ABS Energie: 1.5J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 8
  Greutate - 10
  Aspect - 9.5
  Fiabilitate - 9.5

  9.3

  Excelent!

  Un pistol ușor și puternic ce poate ține adversarii la distanță câteva minute bune

  VOTUL VOSTRU: 4.57 ( 1 voturi)
  9