Are numai șase focuri, însă este extrem de puternic, trăgând cu o putere de peste 150m/s. Din acest motiv nu este folosit decât foarte rar în timpul jocurilor iar atunci doar de oameni de încredere. Funcționează pe bază de CO2, fiecare capsulă având o autonomie de aproximativ 130 de focuri.

Calitatea materialelor și finisajul cu bun gust fac atrag atenția tuturor jucătorilor de Airsoft, făcând din Dan Wesson o replică exclusivistă. De obicei îl folosim pentru a ne etala calitățile de bun ochitori la țintă fixă.

Produsă de Action Sport Games, este una din cele mai realiste replici de Airsoft. Impresionează prin putere, calitatea materialelor și finisajelor. Nu prea este folosit în jocurile de Airsoft, fiind o replică foarte puternică.

Lungime: 338mm

Masă: 1040g

Recul: Nu

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 2.7J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Are numai șase focuri, însă este extrem de puternic, trăgând cu o putere de peste 150m/s. Din acest motiv nu este folosit decât foarte rar în timpul jocurilor iar atunci doar de oameni de încredere. Funcționează pe bază de CO2, fiecare capsulă având o autonomie de aproximativ 130 de focuri. Calitatea materialelor și finisajul cu bun gust fac atrag atenția tuturor jucătorilor de Airsoft, făcând din Dan Wesson o replică exclusivistă. De obicei îl folosim pentru a ne etala calitățile de bun ochitori la țintă fixă. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Produsă de Action Sport Games, este una din cele mai realiste replici de Airsoft. Impresionează prin putere, calitatea materialelor și finisajelor. Nu prea este folosit în jocurile de Airsoft, fiind o replică foarte puternică.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 338mm Masă: 1040g Recul: Nu Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 2.7J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 9
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  9.8

  Impecabil!

  Puternic și cu finisaje excepționale, acest revolver este apreciat de toți iubitorii de Airsoft

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 1 voturi)
  10