Cu o capacitate de 36l, rucsacul „3-DAY ASSAULT PACK” de la 8Fields este alegerea ideală pentru o excursie care nu depășește trei zile. Greutatea redusă, calitatea materialelor și sistemul de prindere sunt un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi.

 

Dispune și de alte trei buzunare adiționale, unul în partea inferioară, de dimensiuni 33cm/33/cm și două laterale, destul de încăpătoare. La interior este prevăzut și cu un buzunar și accesorii pentru rezerva rucsacului de hidratare.

Dimensiuni: 50cm/33cm

Masă: 2050g

Capacitate: 36l

Material: Nylon 600D

Camuflaj: multicam

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Cu o capacitate de 36l, rucsacul "3-DAY ASSAULT PACK" de la 8Fields este alegerea ideală pentru o excursie care nu depășește trei zile. Greutatea redusă, calitatea materialelor și sistemul de prindere sunt un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Dispune și de alte trei buzunare adiționale, unul în partea inferioară, de dimensiuni 33cm/33/cm și două laterale, destul de încăpătoare. La interior este prevăzut și cu un buzunar și accesorii pentru rezerva rucsacului de hidratare.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Dimensiuni: 50cm/33cm Masă: 2050g Capacitate: 36l Material: Nylon 600D Camuflaj: multicam [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 10
  Calitate material - 10
  Capacitate - 10

  10

  Excelent

  Un rucsac excelent pentru călătoriile de două-trei zile. Calitatea materialelor și sistemele de prindere vă fac să nici nu simțiți greutatea din spate

  VOTUL VOSTRU: 4.98 ( 1 voturi)
  10