Rucsacul „COMBAT/CAMPAIGN” de la 8Fields este ideal pentru călătoriile lungi, fiind extrem de încăpător și dispunând de sisteme de prindere ce-l fac mai ușor de transportat. Greutatea redusă, calitatea materialelor și sistemul de prindere sunt un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi.

 

Confecționat din Nylon 600D, este un rucsac de calitate, ușor, dar încăpător. Husa de ploaie este de mare ajutor atunci când transportați bunuri care n-ar trebui să intre în contact cu apa.

Dimensiuni: 75cm/40cm/19cm

Masă: 1840g

Husă ploaie: Da

Material: Nylon 600D

Camuflaj: multicam

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Rucsacul "COMBAT/CAMPAIGN" de la 8Fields este ideal pentru călătoriile lungi, fiind extrem de încăpător și dispunând de sisteme de prindere ce-l fac mai ușor de transportat. Greutatea redusă, calitatea materialelor și sistemul de prindere sunt un partener de nădejde în misiunile pe care le veți primi.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Confecționat din Nylon 600D, este un rucsac de calitate, ușor, dar încăpător. Husa de ploaie este de mare ajutor atunci când transportați bunuri care n-ar trebui să intre în contact cu apa.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Dimensiuni: 75cm/40cm/19cm Masă: 1840g Husă ploaie: Da Material: Nylon 600D Camuflaj: multicam [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 10
  Calitate material - 10
  Capacitate - 10

  10

  Excelent

  Excelent pentru călătoriile în care aveți nevoie de multe provizii

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 1 voturi)
  10