Știm că nu are decât 38 de focuri și trebuie armat după fiecare tragere, însă un Terminator nu are nevoie de mai multe, nu-i așa? Mai ales când trage cu 130m/s.

Confecționat din metal și ABS, acest shotgun este super realist și ideal pentru jucătorii care sunt buni trăgători, precizia acestuia fiind extraordinară.

Corpul metalic îi conferă greutate și robustețe iar calitatea finisajelor va încânta pe oricare pasionat de Airsoft. Shotgun-ul M870 trebuie armat după fiecare foc, fiind o replică de tip Spring, funcționânf la fel de bine pe orice timp de vreme.

Lungime: 920mm

Masă: 3200g

Cadență: 900 bile/min

Material: Aluminiu, ABS

Energie: 1.6J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Știm că nu are decât 38 de focuri și trebuie armat după fiecare tragere, însă un Terminator nu are nevoie de mai multe, nu-i așa? Mai ales când trage cu 130m/s. Confecționat din metal și ABS, acest shotgun este super realist și ideal pentru jucătorii care sunt buni trăgători, precizia acestuia fiind extraordinară. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Corpul metalic îi conferă greutate și robustețe iar calitatea finisajelor va încânta pe oricare pasionat de Airsoft. Shotgun-ul M870 trebuie armat după fiecare foc, fiind o replică de tip Spring, funcționânf la fel de bine pe orice timp de vreme.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 920mm Masă: 3200g Cadență: 900 bile/min Material: Aluminiu, ABS Energie: 1.6J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 9.5
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 8.5

  9.5

  Excelent!

  O replică robustă, puternică și bine finisată. O alegere foarte bună pentru pasionații de shotgun.

  VOTUL VOSTRU: 2.5 ( 2 voturi)
  10