Este replica fidelă a carabinei 552 apărută în 1998. Patul rabatabil, sistemul de recul și forța cu care expulzează bilele sunt câteva din calitățile apreciate de jucătorii noștri.

Dispune de șine metalice pe care putem monta diverse dispozitive optice, în funcție de scenariul jucat. Extrem de fiabilă și bine finisată, această replică satisface dorințele și celor mai exigenți jucători.

Această replică dispune de șine de 20mm pe care pot fi montate dispozitive precum lanterne sau punctatoare laser. Este o replică solidă, cu pat rabatabil, destinată iubitorilor de CQB, dar nu numai, putând fi folosită în orice misiune.

Lungime: 485mm/730mm

Masă: 2610g

Cadență: 750 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Polimer

Energie: 1.2J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Este replica fidelă a carabinei 552 apărută în 1998. Patul rabatabil, sistemul de recul și forța cu care expulzează bilele sunt câteva din calitățile apreciate de jucătorii noștri. Dispune de șine metalice pe care putem monta diverse dispozitive optice, în funcție de scenariul jucat. Extrem de fiabilă și bine finisată, această replică satisface dorințele și celor mai exigenți jucători. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Această replică dispune de șine de 20mm pe care pot fi montate dispozitive precum lanterne sau punctatoare laser. Este o replică solidă, cu pat rabatabil, destinată iubitorilor de CQB, dar nu numai, putând fi folosită în orice misiune.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 485mm/730mm Masă: 2610g Cadență: 750 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Polimer Energie: 1.2J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 9.5
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  9.9

  Impecabil!

  O replică extrem de solidă, precisă și fiabilă

  VOTUL VOSTRU: Be the first one !
  10