Deși trebuie armată după fiecare foc, este cea mai de temut replică din arsenalul nostru. Trăgând cu o viteză de peste 160m/s și având o precizie extrem de mare, inspiră de fiecare dată teamă în jocurile noastre.

Principalele calități ale celor care o vor folosi trebuie să fie răbdare de fier și iscusința de a-și alege locul potrivit de unde își vor lua în cătare inamicii.

Construită din metal și polimer, este o replică bine finisată, arcul de mare putere generând viteze ale bilei ce depășesc 150m/s. Încărcătorul este din metal, cu o capacitate de 30 de bile. Replica trebuie armată după fiecare tragere.

Lungime: 1217mm

Masă: 2870g

Recul: Nu

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 2.8J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Deși trebuie armată după fiecare foc, este cea mai de temut replică din arsenalul nostru. Trăgând cu o viteză de peste 160m/s și având o precizie extrem de mare, inspiră de fiecare dată teamă în jocurile noastre. Principalele calități ale celor care o vor folosi trebuie să fie răbdare de fier și iscusința de a-și alege locul potrivit de unde își vor lua în cătare inamicii. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Construită din metal și polimer, este o replică bine finisată, arcul de mare putere generând viteze ale bilei ce depășesc 150m/s. Încărcătorul este din metal, cu o capacitate de 30 de bile. Replica trebuie armată după fiecare tragere.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 1217mm Masă: 2870g Recul: Nu Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 2.8J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  O replică de temut. Impresionează prin putere și precizie.

  VOTUL VOSTRU: 3.15 ( 5 voturi)
  10