Este un pistol mitralieră inventat în America anului 1918, fiind arma favorită atât a organelor de ordine, cât și a criminalilor din acea epocă. Thompson era cunoscut și sub alte nume, cum ar fi Tommy Gun, Chicago Style sau Trench Sweeper.
Replica pe care o puteți închiria de la noi este imaginea în oglindă a ceea ce a fost odată cea mai de temut armă de pe străzile americane și nimeni nu va rezista în fața rafalelor trase la foc automat.

Thompson M1928 este o replică a pistolului mitralieră produs de compania americană Auto-Ordnance, în era prohibiției. Proiectată pentru a crea haos la foc automat, această pușcă dispune de încărcător majorat, pat plin și mâner.

Lungime: 865mm

Masă: 3900g

Cadență: 800 bile/min

Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS

Energie: 1.4J

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Este un pistol mitralieră inventat în America anului 1918, fiind arma favorită atât a organelor de ordine, cât și a criminalilor din acea epocă. Thompson era cunoscut și sub alte nume, cum ar fi Tommy Gun, Chicago Style sau Trench Sweeper. Replica pe care o puteți închiria de la noi este imaginea în oglindă a ceea ce a fost odată cea mai de temut armă de pe străzile americane și nimeni nu va rezista în fața rafalelor trase la foc automat. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Thompson M1928 este o replică a pistolului mitralieră produs de compania americană Auto-Ordnance, în era prohibiției. Proiectată pentru a crea haos la foc automat, această pușcă dispune de încărcător majorat, pat plin și mâner.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Lungime: 865mm Masă: 3900g Cadență: 800 bile/min Material: Oțel, Aluminiu, Zinc, ABS Energie: 1.4J [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Precizie - 10
  Greutate - 10
  Aspect - 10
  Fiabilitate - 10

  10

  Impecabil!

  Este o replică de mare efect care încântă prin precizie, putere și calitatea materialelor și finisajelor

  VOTUL VOSTRU: 5 ( 3 voturi)
  10