În zilele de toamnă târzie, sunteți aproape invizibili dacă jocul se desfășoară într-o pădure, această vestă oferind un camuflaj excelent. Este ușoară, reglabilă pe mărimea posesorului și dispune de buzunare încăpătoare.

Oferă o bună protecție, atât de bună încât uneori, cei ce au purtat-o au menționat cu tărie că nu au simțit bilele care tocmai îi atinsese, dar noi știm că ce nu se simte, sigur de aude. Poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.

 

Dispune de trei buzunare frontale, fiecare din ele putând transporta încărcătoare din gama replicilor M4 sau M16, un buzunar pentru încărcător de pistol, unul pentru stație radio și alte două buzunare laterale pentru alte utilități.

Dimensiuni: 60cm/48cm/53cm

Masă: 1570g

Port încărcător: M4/M16/pistol

Material: Nylon 600D

Buzunar: stație radio, trusă medicală

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] În zilele de toamnă târzie, sunteți aproape invizibili dacă jocul se desfășoară într-o pădure, această vestă oferind un camuflaj excelent. Este ușoară, reglabilă pe mărimea posesorului și dispune de buzunare încăpătoare. Oferă o bună protecție, atât de bună încât uneori, cei ce au purtat-o au menționat cu tărie că nu au simțit bilele care tocmai îi atinsese, dar noi știm că ce nu se simte, sigur de aude. Poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Dispune de trei buzunare frontale, fiecare din ele putând transporta încărcătoare din gama replicilor M4 sau M16, un buzunar pentru încărcător de pistol, unul pentru stație radio și alte două buzunare laterale pentru alte utilități.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Dimensiuni: 60cm/48cm/53cm Masă: 1570g Port încărcător: M4/M16/pistol Material: Nylon 600D Buzunar: stație radio, trusă medicală [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 10
  Protectie - 10
  Capacitate buzunare - 9
  Calitatea materialului - 10

  9.8

  Impecabil!

  O vestă ușoară și bine compartimentată ce oferă un camuflaj foarte bun, dar și o protecție pe măsură.

  VOTUL VOSTRU: 4.96 ( 2 voturi)
  10