Oferă un bun camuflaj în zonele cu multă vegetație, fiind reglabilă pe mărimea fiecăruia. Dispune de trei port încărcătoare și alte două buzunare laterale, accesul la acestea fiind foarte ușor de realizat.

Pe distanțe mai lungi poate fi o povară destul de mare, doar vesta cântărind peste 2.5kg. Oricum, mult mai puțin decât greutatea în plus pe care ați putea-o lua în timpul sărbătorilor de iarnă.

Poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.

 

Produsă din material de bună calitate, vesta dispune de trei port încărcătoare pentru M4/M16, unul pentru încărcător de pistol, unul pentru stație radio și alte două buzunare laterale pentru trusă medicală sau alte accesorii.

Dimensiuni: 60cm/48cm/53cm

Masă: 2690g

Port încărcător: M4/M16/pistol

Material: Nylon 600D

Buzunar: stație radio, trusă medicală

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Oferă un bun camuflaj în zonele cu multă vegetație, fiind reglabilă pe mărimea fiecăruia. Dispune de trei port încărcătoare și alte două buzunare laterale, accesul la acestea fiind foarte ușor de realizat. Pe distanțe mai lungi poate fi o povară destul de mare, doar vesta cântărind peste 2.5kg. Oricum, mult mai puțin decât greutatea în plus pe care ați putea-o lua în timpul sărbătorilor de iarnă. Poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Produsă din material de bună calitate, vesta dispune de trei port încărcătoare pentru M4/M16, unul pentru încărcător de pistol, unul pentru stație radio și alte două buzunare laterale pentru trusă medicală sau alte accesorii.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Dimensiuni: 60cm/48cm/53cm Masă: 2690g Port încărcător: M4/M16/pistol Material: Nylon 600D Buzunar: stație radio, trusă medicală [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 7
  Protectie - 10
  Capacitate buzunare - 10
  Calitatea materialului - 10

  9.3

  Excelent!

  O vestă excelentă în ceea ce privește capacitatea de transport, însă cam grea pentru distanțe lungi.

  VOTUL VOSTRU: 4.99 ( 1 voturi)
  9