Devine o vestă destul de grea atunci când o umplem până la refuz cu încărcătoare de rezervă, grenade, pistol sau alte accesorii, dar când lupta începe, posesorul are la dispoziție tot ceea ce-i trebuie pentru a termina învingător.

Oferă protecție bună, camuflaj pe măsură și poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.

 

Dispune port-încărcătoare pentru M4/M16, trei frontale și două laterale. De asemenea, vesta vine dotată cu buzunar pentru trusă medicală sau alte accesorii, compartiment pentru, buzunar pentru stație radio și port încărcător pentru pistol.

Dimensiuni: 60cm/48cm/53cm

Masă: 2600g

Port încărcător: M4/M16/pistol

Material: Nylon 600D

Buzunare: radio, trusă medicală

Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.

  [vc_row el_class="kotakborder"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Devine o vestă destul de grea atunci când o umplem până la refuz cu încărcătoare de rezervă, grenade, pistol sau alte accesorii, dar când lupta începe, posesorul are la dispoziție tot ceea ce-i trebuie pentru a termina învingător. Oferă protecție bună, camuflaj pe măsură și poate fi personalizată, pe piept existând o suprafață de tip velcro.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_tabs] [vc_tab title="Descriere" tab_id="1392060693-2-gg"][vc_column_text] Dispune port-încărcătoare pentru M4/M16, trei frontale și două laterale. De asemenea, vesta vine dotată cu buzunar pentru trusă medicală sau alte accesorii, compartiment pentru, buzunar pentru stație radio și port încărcător pentru pistol.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Sumar tehnic" tab_id="1392060693-2-8"][vc_column_text] Dimensiuni: 60cm/48cm/53cm Masă: 2600g Port încărcător: M4/M16/pistol Material: Nylon 600D Buzunare: radio, trusă medicală [/vc_column_text][/vc_tab] [vc_tab title="Avertisment" tab_id="1392060693-2-b"][vc_column_text] Acest produs se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani și este folosit exclusiv în cadrul meciurilor de Airsoft. Utilizarea neadecvată poate provoca răni grave sau chiar deces. Participanții vor fi instruiți înaintea fiecărui joc.[/vc_column_text][/vc_tab] [/vc_tabs][/vc_column] [vc_column width="1/2"][vc_tabs][taq_review][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Ce credem noi

  Greutate - 9
  Protectie - 10
  Capacitate buzunare - 10
  Calitatea materialului - 10

  9.8

  Impecabil!

  Încăpătoare, materiale de cea mai bună calitate și protecție bună

  VOTUL VOSTRU: 4.88 ( 2 voturi)
  10