Recuperarea pilotilor

By on iulie 7, 2014

Un comando format din cei mai experimentați cinci luptători este trimis să recupereze doi piloți al căror avion a fost doborât pe teritoriul inamic, în cadrul unei misiuni de recunoaștere. Pe urmele piloților fiind deja o întreagă armată, echipa de salvare nu va avea decât 40 de minute la dispoziție pentru a îndeplini misiunea.

Cu peste 8000 de ore de zbor la activ și zeci de misiuni încheiate cu succes, este unul dintre cei mai experimentați piloți ai forțelor aliate. Poate pilota orice fel de aparat de zbor iar la sol este, de asemenea, un luptător complet.

Este veteranul Escadrilei 13, elita forțelor aliate, omul care a condus numeroase operațiuni de succes. În ultima vreme se ocupa cu pregătirea unei noi generații de piloți, nerefuzând însă misiunele în care i se cerea ajutorul.

Inteligența și curajul dovedite în misiunile la care a luat parte, l-au promovat repede în elita trupelor aliate. Ochiul său ager și puterea de a lua rapid decizii l-au trasformat pe Hawk într-unul din cei mai temuți luptători.

Niciun alt luptător nu este atât de rapid precum Wolf, un luptător complet ce preferă în special misiunile pe timp de noapte. Are la activ peste treizeci de misiuni, toate încheiate cu succes și nici măcar o zgârietură.

Înzestrat cu o putere ieșită din comun, Bear este imbatabil în luptele corp la corp. Se spune că odată a eliminat peste douăzeci de teroriști, doar cu mâinile goale. Deși arma preferată este M16, tot timpul poartă un buzdugan la brâu.


Agilitatea de a se strecura nevăzut în spatele liniilor inamice, dar și viteza cu care își declanșează atacul sunt doar două din calitățile acestui luptător. Arma sa preferată este cuțitul.

Cu o experiență vastă în misiuni de spionaj și contraspionaj, Beta este unul din luptătorii cheie ai trupelor aliate. A fost liderul unor misiuni complexe, una din având chiar obiectiv înlăturarea unui dictator.

 

Leave a Reply

  • (not be published)