Turism Extrem

Pentru cei care iubesc adrenalina

By on mai 3, 2015

TURISM EXTREM este un concept nou, dus la limita din adâncul mării, până în înaltul cerului sau de pe marginea prăpastiei până în deșert. Este un concept care dezvoltă atât capacitățile motrice, cât și cele intelectuale, prin necesitatea adaptării și acumularii permanente de adrenalină și experiențe noi . Este un concept care poate deveni un mod de viață pentru orice persoană activă.

Pentru cei care sunt pasionați de domeniu și doresc să devină ghizi de TURISM EXTREM, partenerii noștri organizează școala de ghizi, specializată în turism extrem. Școala funcționează în paralel cu toate acțiunile și activitățile companiei.

Cursurile și aplicațiile practice se vor desfășura doar în weekend-uri iar în cursul săptămanii, doar în funcție de programul cursanților. Câteva exemple de cursuri în cadrul scolii de TURISM EXTREM sunt: ski&snowboard extrem, alpinism, parașutism, parapantism, scufundări, cursuri prim ajutor, etc.

Parapantismul este un sport extrem, sigur și plin de adrenalină. O parapantă are minim 30 de suspante conectate la coloane, fiecare fiind atât de rezistentă încât putând susține greutatea pilotului și respectiv a pasagerului, lucru care face acest sport unul foarte sigur.

Este o experiență inedită pe care trebuie să o trăiești pentru a realiza cu adevărat ce înseamnă și, mai ales, cum te face să te simți. Iubitorii de senzații tari și adrenalină se regăsesc în acest sport și evident repetă experiența.

Off-road-ul reprezintă pentru cei mai mulți o bună variantă de evadare din cotidian. Pilotul și copilotul trebuie să parcurgă un traseu extrem, unde de cele mai multe ori troliul este cel mai bun prieten. Este o continuă luptă în ceea ce privește depăsirea de sine în condiții limită.

Kiteboardingul este un sport de apă care implică deplasarea cu ajutorul unei plăci (board) și a unui zmeu (kite), folosindu-se forța vântului. Este un sport aflat într-un continuu progres, în fiecare an dezvoltându-se noi tehnologii care să asigure siguranța și performanța rider-ului.

    Leave a Reply

    • (not be published)